Om Syndicate

Mangler du en guide, når du er på vej ud på ukendt territorium? Syndicate er klar til at hjælpe dig sikkert frem mod dit helstøbte digitale produkt.

Individet

Syndicate er for de nysgerrige, de passionerede og de legesyge. Vores konsulenter mestrer deres felt ud til fingerspidserne. Med andre ord – vi har styr på vores shit.

Personlig udvikling er en central del af Syndicate. Vores vigtigste ressourcer er os selv, og vi er derfor i konstant bevægelse mod at blive bedre.

Teamet

Syndicate er et selvorganiserende udviklingshus, der tror på samskabelse, ekspertise og opfinderlyst. Vi lever for at levere kvalitetsprodukter på en moderne udviklingsplatform gennem et agilt mindset.

Vores team består af en cross-functional gruppe af konsulenter, der alle har det til fælles, at de brænder for at designe unikke produkter.

Sammen kan vi give vores samarbejdspartnere den bedste digitale løsning og følge produktet fra start til slut. Vi vil ikke kun bygge det rigtigt, men også bygge det rigtige.

Lær vores team bedre at kende her.

Laboratoriet

Vi elsker fede produkter, og vi elsker at udvikle dem. I vores lab udklækker vi idéer og får dem til at blomstre, så de en dag kan være til gavn for dig, mig og os alle sammen.

Kom indenfor i vores lab.

Syndikatet

Syndicate arbejder med et produkts mange aspekter og giver vores samarbejdspartnerne en komplet løsning. Sammen skaber vi hele produktløsninger, der giver værdi for medarbejdere, kunder og virksomheden selv.

Læs mere om vores services.